بتاکاروتنهای موجود در کدو حلوایی نقش پیشگیری کننده بسزایی در بیماریهای سرطانی دارند.
ارزش غذایی کدو حلوایی:
از آنجایی که کدو حلوایی در گروه سبزیجات قرار میگیرد، خواص کلی سبزیجات را دارا است و هر ۱۰۰ گرم آن ۳۷ کیلوکالری انرژی دارد که در میان سبزیجات جزو پرانرژیها دستهبندی میشود.
این سبزی همچنین ۹ درصد از کربوهیدراتها بوده و نوع کربوهیدرات آن از نوع پیچیده است بدین معنا که برخلاف قندهای ساده منجر به افزایش ناگهانی قند خون نمیشود بنابراین مصرف آن برای افراد دیابتی مشکلی ایجاد نخواهد کرد.
مقدار پروتئین کدو حلوایی بسیار ناچیز است. همچنین فیبر خام در آن ۱.۴ در صد گرم بوده که میتواند به حرکات دستگاه گوارش کمک شایانی کند.
این سبزی همچنین حاوی پیشسازی ویتامین آ از نوع بتاکاروتن به میزان ۴۰۶ واحد است؛ بتاکاروتنها یکی از قویترین آنتی اکسیدانها هستند که در پیشگیری از بیماریهای سرطانی نقش پیشگیری کننده بسزایی دارند.
همچنین ویتامین C موجود در این سبزی به میزان ۱۲ میلیگرم در هر صد گرم است که این ویتامین نیز همانند بتاکاروتن خواص آنتی اکسیدانی مؤثری داشته و در پیشگیری از رادیکالهای آزاد نقش دارد.
اسیدهای آمینه شاخهدار(لوسین، والین، ایزولوسین) در کدو حلوایی در حد متوسط وجود دارد که میتواند برای رشد کودکان مفید باشد.
نظرات شما عزیزان:
تاریخ: برچسب:کدو حلوایی,بتاکاروتن,یشگیری, بیماری, سرطان, ارزش غذایی,اسید آمینه ,لوسین, والین,ایزولوسین,ویتامین آ,
ارسال توسط زهرا